Scandles Scented Candle - класически и гурме аромати | Блог Scandles

Scandles Scented Candle – класически и гурме аромати

Scandles Scented Candle - класически и гурме аромати

Серията ароматни свещи на Scandles е подготвена с грижа към природата и човека. Залагайки на натуралните съставки, брандът е подчинен на модните трендове и иновативни решения, като търси начини да предлага стилни и луксозни продукти. Сътворени от необятната мисъл на съзнанието с вложена щипка магия и любов, Scandles поглежда отвъд стандартните възможности, създавайки продукти с внимание и лично отношение. Водена от желанието да спомогне за създаването на уютна и красива обстановка и откриване на твореца във всеки човек, марката цели именно това чрез продуктите си. Разгледайте продуктите от серията Scented Candle
Брандът Scandles предлага продукти, изградени от натурален восък, дървен фитил с пукащ ефект (единственият патентован в цял свят!) и са обогатени с аромати от най-високо качество. Поради това, че са съставени от естествени материали, те не предизвикват алергии, не излъчват токсини, канцерогени и замърсители. Освен това имат по-дълъг живот на горене поради ниската си температура на изгаряне.
Ще откриете 160 и 210-грамови свещи, като тази от 160 гр. гори над 42 часа, а 210-грамовите – над 55 часа. Освен, че може да избирате между изтънчени класически и гурме аромати, марката разполага с разнообразие на цветове на стъклените бурканчета, в които са изляти свещите – черен, бял, син, розов, жълт. Разгледайте разновидностите и поръчайте своята свещ.
Ако изпитвате нужда да усетите различни аромати преди да изберете коя свещ да поръчате от серията Scented Candle, Scandles създаде серия продукти, която да Ви предложи именно това. Серията Scandles Sample Candle са 40-грамови ароматни свещи, които горят над 10 часа. Във всяка малка кутийка ще откриете ароматите, които се предлагат от серията Scented Candle. Разгледайте ги тук
Внесете уют и нежност в ежедневието си, предизвикайте сетивата си и се потопете в благоуханието на Scandles Scented Candle или се обадете на 0878 86 03 86.

 

5 причини да изберете Scandles Scented Candle - чеклист

Keep In Touch

We promise we won’t write to you often