10 неща, с които да допълните Вашия личен момент на вдъхновение | блог

10 неща, с които да допълните Вашия личен момент на вдъхновение

10 неща, с които да допълните Вашия личен момент на вдъхновение

Всеки има нужда от своя личен момент в ежедневието. Момент, в който да се отпусне, да отпочине и да се вдъхнови за бъдещите цели и стремежи. Какво може да му помогне в такъв момент, за да създаде нужната атмосфера, е въпрос на персонален избор. Предлагаме Ви да разгледате нашите съвети, а Вие да изберете кои са подходящи за Вас и с какво може да допълните списъка. Най-същественото е в тези лични моменти да останете със себе си, да съумеете да се почувствате и това да Ви даде енергия и вдъхновение за всичко, което предстои. Личната настройка и отношение и отделянето време за себе си ще спомогнат да се справите много по-добре с ежедневните дейности и задачи, по-лесно да приемате предизвикателствата и да преодолявате трудностите. Внимателното отношение към самите себе си ще Ви помогне в грижата за околните, в общуването с другите и в съприкосновението с тях. Разгледайте нашия списък от 10 неща, с които да допълните Вашия личен момент на вдъхновение:

  1. Направете си личен кът у дома: място, където по възможност никой да не Ви смущава, където ще можете да се освободите от натрупаната енергия през деня и да разпуснете. Това може да е балконската тераса, която сте подредили по Ваш вкус, удобното кресло с нощна лампа до библиотеката, успокояващата вана, която взимате с красиво подредени цветчета, нежна музика, чаша вино и четиво в ръка…
  2. Книга: една хубава книга може да Ви пренесе в нейния свят и да Ви помогне да отпочинете по красив начин. Книгите ни учат, разведряват, вдъхновяват. Зареждат ни със своята магия. Някои от тях имат способността дори да променят мисленето ни, настройките за живота ни.
  3. Цветя: цветята създават настроение, носят живот и пораждат благоприятна и топла атмосфера в дома. Винаги е по-уютно с ваза със свежи пролетни цветя, или хербарий от разноцветни есенни листа и кестени. Зареждащо и вдъхновяващо не само за Вас, но и за останалите у дома.
  4. Музика: магията на музиката е в това, че създава настроение и има способността да докосне най-скритите кътчета на душата ни. Подберете нежна, релаксираща музика като фон, която да Ви изпълни с душевно спокойствие и да Ви провокира да изпитате въодушевление.
  5. Ароматни свещи. Те ще създадат допълнителен аромат, настроение и наслада в дома, по начин, че да допълнят духа и атмосферата на интериора с плодови и цветни нотки. Попитайте ни за аромати на на 0878 86 03 86.
  6. Картини: за ценители на изкуството, това е една прекрасна възможност, която позволява да се потопят в съзерцание и мечтание.
  7. Аквариум с декоративни рибки: това е като да имате друг свят във Вашия свят. Наистина прекрасно да наблюдавате пъстротата на подводния живот. Още повече, че самата вода допълнително спомага за успокоение, отнемайки негативната енергия. Захващайки се с това да имате аквариум обаче, трябва да си дадете сметка, че е обект на ежедневно полагане на внимание и грижи.
  8. Осветление: осветлението е мощен източник на енергия и монтирано по определен начин и в нужните цветове може да придаде повече за една топла и релаксираща атмосфера, която да отвори сетивата Ви и да вдъхновява. Може да добавите нещо малко, което ефектно да допълва средата. Например, малки декоративни лампички, фенери, малки свещи (в Scandles предлагаме серията Sample Candle – 40-грамови ароматни свещи) или да поставите светещи картини, монитори и др. с движещи се картини в преливащи тонове.
  9. Филм: гледането на красив филм също може да е извор на вдъхновение и да въздейства по начин, че да отпочинете и да се възстановите.
  10. Моят дом – моята крепост: създайте в дома си хармония и уют, където още с влизането си да се почувствате в свои води и да се отпуснете. В „36 начина, с които да придадете повече уют и хармония у дома“ Ви дадохме полезни съвети, от които имате възможност да се възползвате.

Намерете време за себе си. За да сте по-отпочинали, по-вдъхновени и с по-голямо желание да помагате на околните.
А ако искате да допринесем за всичко това, попитайте ни за ароматни свещи Scandles – природосъобразни продукти, създадени да вдъхновяват. Поръчайте или се обадете на 0878 86 03 86.

10 неща, с които да допълните Вашия личен момент на вдъхновение - чеклист част 1
10 неща, с които да допълните Вашия личен момент на вдъхновение - чеклист част 2

Keep In Touch

We promise we won’t write to you often